škotski whisky - Scotch

 • Whisky

  Ballantine's Finest

  Whisky Ballantines

   

  Finest je najstariji recept u Ballantinesovom rasponu, stvoren još 1910. od strane Ballantine obitelji. Sastoji se od više od 40 vrsta slada i žita koji su pažljivo odabrani iz 4 različite škotske regije. Alk. 40% vol.
 • Whisky

  Chivas Regal 12 YO

  Whisky Chivas Regal 12 YO

   

  Miješavina je različitih malt i grain Scotch viskija koji su u bačvama sazrijevali najmanje 12 godina. Taj bogati i uglađeni blend uravnotežuje vrhunski stil okusa, tradicije i modernog doba. Najbolji način za uživanje u Chivasu je u društvu dobrih prijatelja.
 • Whisky

  Johnnie Walker Red Label

  Whisky Johnnie Walker Red Label

   

  Najprodavaniji je Scotch Whisky u svijetu. Poznat je po svojem hrabrom, karakternom okusu. Uravnotežen je kako bi se isticao čak i u miješanim pićima. Okus je to s kojim se obitelj Walker nikada neće kompromitirati. Alk. 40% vol.
 • Whisky

  Johnnie Walker Black Label

  Whisky Johnnie Walker Black Label

   

  Black Label je ulaznica u svijet najboljih škotskih viskija. Oslanja se na sve svoje arome kojima stvara jedinstveni spoj s glatkom ali dubokom i složenom naravi. Black Label je remek djelo zanata. Alk. 40% vol.
 • Whisky

  J&B Rare

  Whisky J&B Rare

   

  Svaki put kada srknete J & B RARE, 42 različita vidkija proći će Vam kroz usne. Oni su pažljivo pomiješani kako bi zajedno stvorili suptilan, uglađen i kompleksan okus. Delikatna ravnoteža je ono što mu daje njegov osebujan karakter. Ukoliko bi izuzeli bilo koji od ta 42 viskija, svakako biste osjetili razliku. Alk. 40% vol.

Irski Whiskey

 • Whiskey

  Jameson Whiskey

  Whiskey Jameson

   

  Karakteriziraju ga lagane cvijetne arome, pikantni okus dobiven odležavanjem u hrastovim bačvama i slatkaste note. Savršen balans aroma vanilije i orašastih plodova sa daškom trešnje i izuzetne glatkoće. 3 puta destiliran čime smo dobili uglađeni viski za svaku priliku.
 • Whiskey

  Tullamore

  Whiskey Tullamore

   

  Izvorni blended irski viski, poznat diljem svijeta po svojoj glatkoj i nježnoj složenosti. Trostruko je destiliran i strpljivo odležan u bačvama od trešnjina drveta kako bi dobio svoju osebujnu glatkoću. Mješavina sve tri vrste irskog viskija što mu daje blagu kompleksnost.

Američki Whiskey - Bourbon

 • Whiskey

  Four Roses Yellow

  Whiskey Jameson

   

  Omiljen diljem svijeta, osobito kad nadopunjuje miješana pića svojim sofisticiranim i modernim mirisom. Tragovi kruške i jabuke nadopunjeni cvjetnim mirisima i pomiješani s okusom meda i začina. Profinjen i zreo s jedinstvenim, dugačkim i mekanim završetkom. Alk. 40% vol.
 • Whiskey

  Jack Daniels Old No. 7

  Whiskey Tullamore

   

  Ovi dečki rade malo drukčije - i to je ono što Jacku daje njegov osebujan karakter. Najprije viski filtriraju kroz ugljen kap po kap, te ga onda puste na odležavanje u vlastitim ručno izrađenim drvenim bačvama. I ne gledaju u kalendar. Jack je gotov kada njihovi degustatori ocijene, koriste se osjetilima, baš kao i što je sam Jack Daniel činio. Prema izgledu, mirisu i okusu. Alk. 40% vol.
 • Whiskey

  Jim Beam White Label

  Whiskey Tullamore

   

  Konstantan. Zagarantiran. Kao gravitacija. Sumraci. Porezi. Ali pruža vraški više zadovoljstva. Uvijek isti Bourbon. Pravljen na isti način. Unutar jedne obitelji. Već 215 godina. Sladak. Ispunjava. Zavodljiv. To je Bourbon br. 1 u svijetu. S razlogom. Ili nekoliko njih.
Prodaja i distribucija alkoholnih i bezalkoholnih pića
  • Lokacija

   Dubrova 105
   Labin 52220, Hrvatska

   Pon – Pet: 08:00 - 15:00
   Sub: 08:00 – 13:00

   Pratite nas

  • Kontaktirajte nas

   T: +385 52 851 800
   M: +385 98 981 5380

   F: +385 52 851 888
   E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.