• Rum

  Bacardi Superior

  Rum Bacardi Superior

   

  Najpoznatiji je svjetski brand ruma. Predstavlja dušu Kariba - mladenački, visokokvalitetan, društven, senzualan i strastven. Odležan u hrastovim bačvama godinu dana, te ponovo filtriran kroz ugljen kako bi se postigla prozirna boja i lagan okus što ga čini idealnim za miješanje s drugim pićima. Alk. 37,5% vol.
 • Rum

  Cabo Bay White Rum

  Rum Cabo Bay White

   

  Lagan i svjež, Cabo Bay White Rum ima uravnotežen, kremasti karakter sa blagim nagovještajem voća. Omekšan odležavanjem u bijelim hrastovim bačvama više od godinu dana, njegova jedinstvena bit je ukusno drugačija. Ako miješate koktele, Cabo Bay je svakako must-have sastojak. Alk. 37,5% vol.
 • Rum

  Captain Morgan Spiced Gold

  Rum Captain Morgan Spiced Gold

   

  Gladak i blago zaokružen, Captain Morgan Spiced je žestoko piće temeljeno na tajnoj mješavini karipskih rumova, blagih začina i drugih prirodnih okusa. Posebno bogatstvo i jantarnu boju rum dobiva sazrijevanjem u pougljenjenim bačvama od bijelog hrasta. Captain Morgan Spiced savršen je u kombinaciji s Colom – probajte legendarni mix! Alk. 35% vol.
 • Rum

  Havana Club 3 YO

  Rum Havana Club 3 YO

   

  Havana Club 3 YO je jedini rum koji će vašem Mojitu dati svoj vjerodostojni Kubanski okus! Stvoren je i odležan 3 godine na Kubi, u toploj i vlažnoj klimi, okružen ljubavlju kubanskih majstora destilera. Tako razvija arome koje ga čine savršenim za Mojito, najpoznatiji kubanski koktel. Alk. 40% vol.
 • Rum

  Havana Club 7 YO

  Rum Havana Club 7 YO

   

  Baš kao i kod vrhunskog vina, okusa je kubanskog okružja koji dolazi od svjetski poznatog kubanskog duhana, bogatih i slatkih plodova kubanski vrtova, raznih začina i okusa vanilije te dugog odležavanja. A možete čak i osjetiti njegovu sirovinu: kubansku šećernu trsku. Alk. 40% vol.
 • Rum

  Cachaca Jacinto

  Rum Cachaca Jacinto

   

  Cachaca je najpopularnije destilirano alkoholno piće u Brazilu, također poznato i kao brazilski rum. Proizvodi od najbolje šećerne trske koja se fermentira i destilira. Jacinto je idealan sastojak za poznati brazilski koktel: Caipirinha. Alk. 40% vol.
Prodaja i distribucija alkoholnih i bezalkoholnih pića
  • Lokacija

   Dubrova 105
   Labin 52220, Hrvatska

   Pon – Pet: 08:00 - 15:00
   Sub: 08:00 – 13:00

   Pratite nas

  • Kontaktirajte nas

   T: +385 52 851 800
   M: +385 98 981 5380

   F: +385 52 851 888
   E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.