• Rakija

    Medica

    biscuits

     

    Tradicionalni hrvatski liker, svojim okusom objedinjuje dvije vrste meda i rakiju od sortnog vina s jačinom 23%. Idealan je aperitiv. Isključivo se dobiva prirodnim procesom poštujući pritom sve zakone tradicije pripravka ljekovitih likera i rakija Hrvatske
  • Rakija

    Borovnicka

    biscuits

     

    Liker od borovnice i kvalitetnog istarskog vina Teran, spaja tradiciju Istre, Kvarnera, i Gorskog Kotara. Borovnice predstavljaju ljekovite plodove Gorskog Kotara, Teran kvalitetu istarskih vinograda, a med ljekovitu prirodu Kvarnera i Učke. Liker se odlikuje jačinom od 17%. Predstavlja idealan aperitiv, ali se servira i kao kvalitetno desertno vino.
  • Rakija

    Biska

    biscuits

     

    Rakija od sortnog grožđa obogaćena imelom, biljkom kojoj se pridodaju mnoga ljekovita svojstva. Jačine 39,5%, ova istarska receptura pripreme Biske strogo je čuvana tajna što ovaj aperitiv/digestiv čini još čuvenijim. Također se koristi za pomoć kod glavobolje i bolesti krvožilnog sustava.
  • Rakija

    Narancita

    narancita

     

    Liker od naranče predstavlja umijeće hrvatskih prirodnih pripravaka. Plodovi dalmatinskog kraja, naranče, okupane voćnom rakijom dobivenom od plodova cijelog Jadrana, uz dodatak meda, ovaj liker jačine 16,5%, čine idealnim aperitivom, ali i likerom za brojne druge prigode.
  • Rakija

    Brusnulica

    brusnulica

     

    Liker koji objedinjuje ljekovite bobice brusnica s čuvenim istarskim vinom, Malvazijom. Jačine 19% spoj brusnica i vina uz dodatak meda, brusnulicu čini izvrsnim desertnim vinom ali također i aperitivom, koji na jedinstven način nadopunjuje jela mediteranske kuhinje.
Prodaja i distribucija alkoholnih i bezalkoholnih pića
    • Lokacija

      Dubrova 105
      Labin 52220, Hrvatska

      Pon – Pet: 08:00 - 15:00
      Sub: 08:00 – 13:00

      Pratite nas

    • Kontaktirajte nas

      T: +385 52 851 800
      M: +385 98 981 5380

      F: +385 52 851 888
      E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.