Butelje

Vina San Martino poznati su brand kako na istarskom tako i na hrvatskom tržištu. Vina su obilježena kvalitetom izrade i pitkoće, te se u njima može prepoznati podneblje rasta ploda grozdova, Istra. San Martino proizvodi više vrsta vina od također više sorti grožđa, Malvaziju, Merlot, Chardonnay...

 • Vino San Martino

  Malvazija Ivona

  Vino San Martino Malvazija

   

  Svjetlije je slamnato-žute boje s blagim zelenkastim odsjajima, diskretnijeg i nježnog mirisa s prepoznatljivom cvijetno-voćnom aromom cvijeta bazge, bagrema i grejpa. Mekano, sviježe i ugodne mineralnosti sa uravnoteženim i harmoničnim tijelom. Servira se na temperaturi od 10 do 12°C uz ribu, jela od plodova mora, bijelog mesa, hladna predjela, fuže sa laganijim umacima i tartufe.
 • Vino San Martino

  Chardonnay Laura

  Vino San Martino Chardonnay

   

  Svjetlije je žive slamnato-žute boje s nježnom zelenkastom nijansom, relativno diskretno na nosu, izrazito punog i zaobljenog okusa s dugim i ugodnim završetkom. Intenzivnije je i trajne arome s karakterističnim tropskim notama koje postepenim otvaranjem vina idu prema zrelom voću i mineralnim aromama. Zahvalno je u gastronomiji, posebno uz plodove mora, ribu i pečenja od teletine zbog blagoga dojma mekoće u ustima, te naglašene mineralnosti. Servira se na temperaturi od 10 do 12°C.
 • Vino San Martino

  Merlot Piero

  Vino San Martino Merlot

   

  Intenzivne rubin crvene boje i mirisa koji podsjeća na zrelo crveno voće prožeto travnatim aromama. U ustima ostavlja baršunastu mekoću, sa nježnim taninima koji ovom vinu daju karakter i osobnost, zadržavajući sklad i ravnotežu. Vino je bogatog tijela, dugotrajno i lijepo izbalansirano. Završetak je aromatičan, s ugodnim i postojanim retro okusom. Servira se na temperaturi od 18°C uz jača jela od crvenog mesa, istarski pršut i sireve srednje strukture.

Vino rinfuza

 • Vino San Martino

  Malvazija, Chardonnay, Merlot, Frizzante

  vino rinfuza, točeni frizzante

   

  U asortimanu točenih vina tržištu nudimo kvalitena vina Malvazija, Chardonnay i Merlot u bačvama 30 litara i BAG-IN-BOX-u 20 litara. Osiguravamo vlastite točionike i kompletnu podršku oko montaže, čišćenja i održavanja.
 • Vino San Martino

  Malvazija, Chardonnay, Merlot, Frizzante

  vino rinfuza, točeni frizzante

   

  Nudimo točeni Frizzante u jednokratnim PET bačvama 20 litara. Osiguravamo vlastite točionike i kompletnu podršku oko montaže, čišćenja i održavanja
Prodaja i distribucija alkoholnih i bezalkoholnih pića
  • Lokacija

   Dubrova 105
   Labin 52220, Hrvatska

   Pon – Pet: 08:00 - 15:00
   Sub: 08:00 – 13:00

   Pratite nas

  • Kontaktirajte nas

   T: +385 52 851 800
   M: +385 98 981 5380

   F: +385 52 851 888
   E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.